Κολωνός: «Η μητέρα μας πρέπει να βγει από τη φυλακή» λέει η αδερφή της 12χρονης

Στο πλευρό της προφυλακισμένης μητέρας της για την οποία δηλώνει βέβαιη για την αθωότητά της εμφανίστηκε η ενήλικη αδερφή της 12χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό.

«Είμαι χαρούμενη που έχω μαζί μου την αδερφή μου, που καταφέραμε να την βγάλουμε από το “Χαμόγελο” και να την έχουμε μαζί μας. Όλα τα παιδιά είμαστε στο πλάι της μητέρας μας και την στηρίζουμε. Πιστεύουμε στην αθωότητά της και πρέπει να βγει από την φυλακή. Δεν φταίει, η μητέρα μας πάντα μας στήριζε και μας προστάτευε» είπε η αδερφή της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, η 12χρονη πέρασε τις γιορτές μακριά από την Αθήνα και τα υπόλοιπα αδέλφια της, αλλά παρέμεινε στο νησί όπου διαμένει η θεία της, η γυναίκα η οποία ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων. Μιλά τηλεφωνικά με την μητέρα της από τις φυλακές όπου κρατείται, όμως το παιδί βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δεν υποστηρίζεται ακόμη από παιδοψυχολόγο, ενώ μέτα τις γιορτές αναμένεται να παρακολουθήσει κατ’ οίκον διδασκαλία για να καταφέρει να παρακολουθήσει τα σχολικά της μαθήματα.

Τόσο η μεγάλη της αδελφή, όσο κι όλοι οι συγγενείς της 12χρονης κάνουν έκκληση στις Αρχές να επιταχύνουν τις έρευνες, εκφράζοντας όμως την δυσαρέσκειά τους, καθώς όπως υποστηρίζουν άτομα που η 12χρονη έχει υποδείξει στις Αρχές ως δράστες σeξουαλικής κακοποίησης, παραμένουν ακόμη ελεύθερα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: