Νέα ίντριγκα: «Ποια είναι η Μπεκατώρου και της παίρνουμε δηλώσεις;»

Πρώτο Σαββατοκύριακο ήταν που ο Νίκος Μουρατίδης είναι και επίσημα ο καινούργιος συνεργάτης του Μένιου Φουρθιώτη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και μάνατζερ θα εμφανίζεται στην εκπομπή για να σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο την επικαιρότητα. Και μάλλον στην παρθενική του εμφάνιση αποφάσισε να μας δείξει πως ξέρει πως να κάνει… ντόρο, στολίζοντας τη Μαρία Μπεκατώρου!

Αφορμή για να ξεσπάσει ο Νίκος Μουρατίδης για την παρουσιάστρια του show μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» ήταν οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής, όταν καλέστηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Νίκου Μουτσινά στο «ΦΜ Live» ότι του χρόνου δεν θα συνεχίσει στο ¨Πρωινό Σου Κου». «Ο Νίκος είναι απόλυτα ειλικρινής, είπε αυτό που σκέφτεται, το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Με τον Νίκο είτε είμαστε μαζί του χρόνου, είτε δεν είμαστε, αν γίνει αυτή η εκπομπή του χρόνου, έχουμε μία άριστη συνεργασία, είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνωρίζω και έχουμε έρθει κοντά και πιστεύω ότι σίγουρα κάποια στιγμή, αν δεν είναι άμεσα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασυνεργαστούμε!», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου για τον συμπαρουσιαστή της.

Τι το θελε ο Μένιος Φουρθιώτης να βγάλει στον αέρα τον Νίκο Μουρατίδη για να σχολιάσει! «Όλα ωραία τα βρίσκει η Μπεκατώρου, λες και της έχουν κάνει λοβοτομή. Ανατρίχιασα! Τι είναι η Μπεκατώρου που της παίρνουμε και δηλώσεις;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουρατίδης προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη που είπε ότι δεν της άρεσε καθόλου ο τρόπος του!

Απορία: Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν ήταν που την προηγούμενη εβδομάδα είχε χαρακτηρίσει τον Μουρατίδη «καρικατούρα» στο «Με το καλημέρα»; Πώς θα αντιδράσει άραγε, αν συναντηθούν στους διαδρόμους του Ε; Μήπως αυτή είναι πραγματική ίντριγκα;merymerygr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: