ΝΔ: Τα έγγραφα που κατέθεσε ο Καμμένος είναι πλαστά

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου της ΝΔ, οι τομεάρχες Εσωτερικών, Μάκη Βορίδης, και Δικαιοσύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, προχώρησαν σε βαριές καταγγελίες σε βάρους του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αναφορικά με την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές της ΝΔ σημείωσαν πως τα πέντε έγγραφα που είχε καταθέσει ο Πάνος Καμμένος δεν είναι γνήσια. «Βλέπετε να υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου; Βλέπετε σε ποιον κατατίθεται; Δεν υπάρχει καμία σφραγίδα επικυρώσεως», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να προσθέτει πως «αποδεικνύεται πλέον πως τα έγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος πλαστά. Η ΝΔ αμφισβητεί την γνησιότητα τους και έχει βάσιμες υπόνοιες».

«Έχουν χρησιμοποιηθεί ψευτοέγγραφα για εξαπάτηση κοινοβουλίου. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της ανάκρισης», τόνισε ο κ. Βορίδης, αμφισβητώντας την γνησιότητα των εγγράφων.

Αναφερόμενος στον λεγόμενο μεσάζοντα, Βασίλη Παπαδόπουλο, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως «έχει αποδειχθεί πως ο κ. Παπαδόπουλος έπαιρνε αμοιβές. Δεν ήταν πληρεξούσιος ήταν μεσάζων και ο νόμος έχει παραβιαστεί. Ο Πάνος Καμμένος έχει παραβεί τα καθήκοντα του».

«Ο κ. Αντελ αλ Σαίφ που υπογράφει στο κείμενο της εξουσιοδότησης για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, δεν έχει την δυνατότητα να δεσμεύει την Σαουδική Αραβία και να ορίζει πληρεξουσίους», σημείωσε ακόμα ο Μάκης Βορίδης, ενώ επισημάνθηκε πως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ότι η εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου με έδρα την Αξιούπολη στο Κιλκίς βρίσκεται να εκπροσωπεί την Σαουδική Αραβία, την Κένυα την Ιορδανία, κ.ο.κ.

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: