"Μύλος" με τις υποψηφιότητες στην Κουμουνδούρου

«Μύλος» με τις υποψηφιότητες στην Κουμουνδούρου

"Μύλος" με τις υποψηφιότητες στην Κουμουνδούρου

Οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και στις ίδιες τις νομαρχικές οργανώσεις που αντιδρούν με σφοδρότητα στην συμμετοχή πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νομαρχιακή επιτροπή του Κιλκίς με ψήφους 11 έναντι 2 καλεί τους υπόλοιπους υποψήφιους να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους αν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι τελικά ο Θεόδωρος Παραστατίδης.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από την νομαρχιακή Πέλλας για την υποψηφιότητα της Θεοδώρας Τζάκρη. Στα ψηφοδέλτια δεν έχουν περιληφθεί πρόσωπα όπως οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Θεοχάρη στην Καρδίτσα και Γιάννης Οικονόμου στα Τρίκαλα.

Και όλα αυτά, ενώ για συζήτηση δεν έχουν μπει ακόμα τα ονόματα, της Ραχήλ Μακρή, της Χρυσούλα Γιαταγάνα, του Μάρκου Μπόλαρη και του Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών.

Υπό το κλίμα αυτό είναι άγνωστο αν θα συνεδριάσει το απόγευμα σήμερα ή θα αναβληθεί για αύριο η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την έγκριση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

Το μεσημέρι πάντως θα υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα και των Οικολόγων Πράσινων προκειμένου να επισφραγίσουν την προεκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: