Μύκονος: Επεκτείνεται ο βιολογικός καθρισμός

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 4.540.183 ευρώ και χρηματοδοτείται από πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη πραγματοποίηση ενός από τα πλέον σημαντικά έργα υποδομών, την επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού Μυκόνου.

Tο έργο περιλαμβάνει την επέκταση των έργων βιολογικής επεξεργασίας που κατασκευάστηκαν στην αρχική φάση μεσκοπό να λειτουργούν ως βιολογικοί αντιδραστήρες με μεμβράνεςδιήθησης (MBR), την αναβάθμιση των υποδομών των υπολοίπωνμονάδων, καθώς και τη προμήθεια και εγκατάσταση σχετικού Η/Μεξοπλισμού.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 4.540.183 ευρώ και χρηματοδοτείται από πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, πουεπισκέφτηκε σήμερα το έργο τόνισε ότι: «Κατά τη σημερινή μου επίσκεψη διαπίστωσα από κοντά την ταχείαεξέλιξη των εργασιών για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο υποδομώνπου θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, στη βελτίωσητης ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και στην κάλυψη τωναυξημένων αναγκών της τουριστικής περιόδου. Γι’ άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΔΕΥΑΜ, την Τεχνικήτης Υπηρεσία, αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών για τηχρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου. Σταθερή μας επιλογή είναι να αντιμετωπίσουμε οριστικά σημαντικάδιαχρονικά προβλήματα του νησιού και να υλοποιήσουμε έναστοχευμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των βασικών υποδομών του.»

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: