Μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια…

Θα μας απασχολήσει επί μακρόν ακόμη, απ’ ότι φαίνεται, το πολύκροτο διαζύγιο Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί, καθώς διαρκώς βγαίνουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες που δείχνουν ότι αυτός ο γάμος κάτι έκρυβε πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του.

«Μου “φαγες όλα τα δαχτυλίδια και κοιμάμαι τώρα, κοιμάμαι στα σανίδια…» θα τραγουδά ο Μπραντ Πιτ στην τέως σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, καθώς, στην πολυσέλιδη αίτηση η διαζυγίου που υπέβαλλε η ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, φέρεται να ζητάει από τον πρώην σύζυγό της και όλα τα πανάκριβα κοσμήματα της, ανάμεσά τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τον «Hollywood Reporter» ο Μπραν Πιτ για το δαχτυλίδι σχεδίαζε το δακτυλίδι για περισσότερο από ένα χρόνο, μαζί με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Robert Procop. Το πανάκριβο κόσμημα έχει πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι 16 καρατίων σε τετράγωνο σχήμα και κατασκευάστηκε για να ταιριάζει αποκλειστικά στα μακριά δάχτυλα της Τζολί.

Και δεν ζητάει πίσω μόνον αυτό η Αντζελίνα. Η κοσμηματοθήκη της περιλαμβάνει κομμάτια τεράστιας αξίας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Στα Όσκαρ του 2009, για παράδειγμα, η Τζολί φορούσε κάτι τεράστια σμαραγδένια σκουλαρίκια του Lorraine Schwartz, που κοστίζουν 2,5 εκατ. δολ. είναι φτιαγμένα από κολομβιανά σμαράγδια συνολικού βάρους 115 καρατίων. Το ασορτί τους δαχτυλίδι είναι 65 καράτια και κοστίζει 1 εκατ. δολάρια.

Η ηθοποιός έχει και πολλά άλλα κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία της έχει χαρίσει ο τέως σύζυγός της στα 12 χρόνια της σχέσης τους. «Το σίγουρο είναι πως και ο Μπραντ Πιτ λατρεύει τα πανάκριβα κοσμήματα και τα έβλεπε σαν επένδυση», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

 
http://www.nooz.gr/

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: