Μητσοτάκης: Βρέχει λεφτά κι εμείς κρατάμε ομπρέλα επειδή η κυβέρνηση παίζει θέατρο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε την Τρίτη από το Ηράκλειο ότι «βρέχει λεφτά κι εμείς κρατάμε ομπρέλα, επειδή η κυβέρνηση παίζει θέατρο», εξαπολύοντας νέα επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης που, όπως είπε, κοστίζει ακριβά στην Ελλάδα και την οικονομία της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη είχε σύσκεψη με παραγωγικούς επαγγελματικούς, και επιστημονικούς και φορείς της ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Τον πρόεδρο της ΝΔ καλωσόρισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μανώλης Αλιφιεράκης, που του παρουσίασε τη σημερινή κατάσταση στην αγορά και τις δύσκολες στιγμές της πραγματική οικονομίας.

Στη συνέχεια οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των φορέων παρουσίασαν στον κ. Μητσοτάκη τις θέσεις τους καταθέτοντας του παράλληλα σειρά υπομνημάτων.

«Η σημερινή ανοιχτή και διαδραστική διαδικασία είναι το πρότυπο επικοινωνίας που έχω σε όλες τις επισκέψεις που κάνω» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μετά τις τοποθετήσεις. Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος και τις προτεραιότητές του.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του χαρακτήρισε την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης «πολύ σημαντική για την ελληνική οικονομία» συμπληρώνοντας πως ο λόγος είναι ότι θα μειώσει το κόστος δανεισμού του κράτους και θα συμπαρασύρει το κόστος δανεισμού για τις τράπεζες και τελικά το κόστος δανεισμού για τις επιχειρήσεις».

politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: