Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

Η General Motors γιόρτασε ένα εντυπωσιακό ορόσημο παραγωγής: Από το 1908 που ιδρύθηκε η εταιρία, περισσότερα από 500 εκατομμύρια οχήματα έχουν παραδοθεί σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, κάτι που καμία άλλη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων δεν μπορεί ισχυριστεί.

Η Opel, μία από τις μάρκες του γκρουπ με πλούσια παράδοση, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό έχοντας κατασκευάσει 68 εκατομμύρια οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία στο βασικό εργοστάσιο στο Rüsselsheim, όπου γιορτάστηκε αυτό το επίτευγμα.

Οι πιστοί πελάτες έλαβαν πρόσκληση σε δείπνο με το διοικητικό συμβούλιο στο χώρο των Κλασικών Αυτοκινήτων Opel σε ένα περιβάλλον με διάχυτη την ιστορική κληρονομιά της μάρκας. Η Anna Katharina Dionysius από το Riedstadt είχε μία ευχάριστη έκπληξη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην αίθουσα παραγωγής: η επί μακρόν πιστή πελάτης της Opel παρέλαβε το Opel Zafira Tourer που είχε παραγγείλει πρόσφατα απευθείας από τη γραμμή συναρμολόγησης, σαν επετειακό δώρο δια χειρός του CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Η Anna Katharina Dionysius είχε ένα ατύχημα με το Astra της λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρή ζημιά, αλλά η ίδια βγήκε σώα και αβλαβής με μικροτραυματισμούς. Έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook εκθειάζοντας τον κόκκινο ήρωά της και ευχαρίστησε τους μηχανικούς της Opel για τη θαυμάσια δουλειά τους. Το Zafira Tourer με τον αθόρυβο, δίλιτρο diesel που αποδίδει 125 kW/170 hp και πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 είναι νέα άφιξη στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια του 2015, προβλέπουμε να πουλάμε πάνω από 1.000 νέα οχήματα την ώρα, 24 ώρες την ημέρα, δήλωσε η CEO της GM, Mary Barra.

Η Mary Barra συνέχισε υπογραμμίζοντας τις πολυάριθμες επαναστατικές καινοτομίες που η GM έχει λανσάρει στην αυτοκινητοβιομηχανία, μεταξύ των οποίων ο πρώτος V8 κινητήρας όλων των εποχών, το πρώτο αυτόματο κιβώτιο, τα πρώτα ανδρείκελα δοκιμών σε crash test αυτοκινήτων και οι πρώτοι αερόσακοι σε όχημα παραγωγής.

Η Opel ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1899 και ανήκει στη GM από το 1929 με πολλά ορόσημα να έχουν προετοιμάσει το δρόμο γι’ αυτό το κοινό ταξίδι, όπως τα θρυλικά Kadett, Rekord, GT, Manta και Kapitän. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η Opel συμβόλιζε ανέκαθεν τις τεχνολογικές καινοτομίες με υψηλή αξία και όφελος για τους πελάτες, όπως όταν έγινε η πρώτη μάρκα που εφοδίασε τα αυτοκίνητά της με καταλυτικό μετατροπέα στάνταρ.

Η θεμελιώδης αρχή Κάνουμε προσιτές σε όλους τεχνολογίες που διαφορετικά θα προσφέρονταν μόνο στην πολυτελή κατηγορία παραμένει ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της εταιρίας μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το ίδιο πνεύμα, η εταιρεία προσφέρει επίσης την υπηρεσία υψηλής αξίας Opel OnStar. Αυτή η προσωπική υπηρεσία υποστήριξης μετακινήσεων θα είναι διαθέσιμη από φέτος, μετατρέποντας το όχημα σε κινητό internet hotspot.

Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

Μισό δισεκατομμύριο οχήματα General Motors (pics)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: