Μήνυσε τους γονείς τους γιατί του κατέστρεψαν τη συλλογή του από π ορνό

Μήνυση στους γονείς του για τον πλέον απίστευτο λόγο κατέθεσε ένας γιος, ο οποίος τους κατηγορεί ότι κατέστρεψαν τη συλλογή του από υλικό π ορνό, αξίας χιλιάδων δολαρίων. Μάλιστα, ζητά ως αποζημίωση 86.000 δολάρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι στο Μίσιγκαν μετά το διαζύγιό του το 2016 και διέμεινε εκεί για 10 μήνες, ενώ πλήρωνε και ενοίκιο. Έφυγε από το πατρικό του τον Αύγουστο του 2017 έπειτα από ένα περιστατικό στο οποίο κλήθηκε και η αστυνομία.

Όταν τελικά πήγε σε νέο σπίτι, διαπίστωσε ότι η μεταφορική εταιρεία δεν είχε στείλει τα κουτιά με τις ταινίες π ορνό που είχε στην κατοχή του, συγκεκριμένα 12 στον αριθμό, και δύο κουτιά με eρωτικά βοηθήματα.

Ο πατέρας παραδέχθηκε πως είχε καταστρέψει τα κουτιά, τονίζοντας πως το έκανε για το καλό του παιδιού του…  «Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ο λόγος που τα κατέστρεψα ήταν για την ψυχική σου υγεία. Θα έκανα το ίδιο αν είχα βρει ένα κιλό ναρκωτικά. Κάποια μέρα ελπίζω να το καταλάβεις», φέρεται να του είπε.

Όπως ισχυρίζεται ακόμη ο πατέρας, ο γιος του αποβλήθηκε από το Λύκειο και το κολλέγιο γιατί πουλούσε π ορνό σε συμμαθητές και συμφοιτητές του.

Στη μήνυση που κατέθεσε στις 12 Απριλίου, ο γιος ισχυρίζεται πως η συλλογή του περιείχε σπάνιες και συλλεκτικές παραγωγές και συνολικά άγγιζε τα 29.000 δολάρια. Απέστειλε, μάλιστα, συνολικά 44 email στο γραφείο του Σερίφη αναφέροντας αναλυτικά τη λίστα όλων απολεσθέντων ταινιών, μία προς μία, και τις τιμές που θα “έπιαναν” στην αγορά.

Το γραφείο του εισαγγελέα πάντως απέρριψε τις κατηγορίες του Τσαρλς.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: