Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης: «Διχαστικό δημοψήφισμα πριν κλείσει την αξιολόγηση θα κάνει η κυβέρνηση»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις στον Γιώργο Κουβαρά και στην εκπομπή Evening Report.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να περάσει το αγροτικό και το ασφαλιστικό, ο κος Βαρβιτσιώτης απάντησε:

«Θεωρώ ότι η κυβέρνηση δεν θα φτάσει στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Φοβάμαι ότι δεν έχει τη δύναμη να φτάσει. Και φοβάμαι ότι έχουν χαράξει μία διχαστική πολιτική. Θα απευθυνθούν σε ένα ακροατήριο με διχαστικά διλήμματα και ο νόμος για τα ΜΜΕ θα είναι η αιχμή του δόρατος σε όλο αυτό και ενδεχομένως θα ξανακαταφύγουν σε μία λαϊκή εντολή.
Δεν νομίζω ότι θα είναι εκλογές, θα είναι δημοψηφισματικού χαρακτήρα. Δεν θα αφήσουν την εξουσία. Θα ξαναφέρουν μία πρόταση που δεν θα υπάρχει στο τραπέζι για το ασφαλιστικό, και θα πουν δώστε μας την εντολή να τη διαπραγματευτούμε.
Δεν νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει αυτό το οποίο ανέλαβε και νομίζω ότι διώχνει τη μπάλα προς τα πίσω και φέρνει την Ελλάδα σε μία πολύ δύσκολη θέση, ώστε όλος ο ελληνικός λαός να αισθανθεί πάλι εκβιαζόμενος».

Το βίντεο από το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης: 

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: