Μια… «κορμάρα» από τη Θεσσαλονίκη πάει να κατακτήσει την Ευρώπη!(ΦΩΤΟ)

Γνήσιο θηλυκό με τέλειες αναλογίες είναι η

Αντωνία Σαριδάκη που ασχολείται με τον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Νέα, όμορφη και πνευματώδης η Αντωνία έχει σπουδάσει ειδικός Εφαρμογών αισθητικής ενώ παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφίσεις και συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας.

Στόχος της είναι να εξελίσσεται και στα δυο επαγγέλματα που έχει επιλέξει ενώ για χρόνι ασχολιόταν με το Tae Kwo Do αλλά πλέον την έχει κερδίσει το Pilates. Mεγαλωμένη στην όμορφη Θεσσαλονίκη ασχολείται από μικρή με τον αθλητισμό και οφείλει την συγκροτημένη προσωπικότητα της και το καλογυμνασμένο κορμί της σε αυτόν. Θα τη δούμε να ταξιδεύει σύντομα στο εξωτερικό για να συμμετάσχει στα καλλιστεία miss EuropeLand 2016.

Οι άνδρες είναι σίγουρα πιστοί ακόλουθοι της και η ίδια πιστεύει πως υπάρχει φλερτ στις μέρες μας ενώ ο άνδρας που θα καταφέρει να την κατακτήσει θα πρέπει να είναι  γνήσιο αρσενικό με πολύ υπομονή και την καρδιά ενός μικρού παιδιού.

Επίμονη αλλά και υπομονετική, η Αντωνία είναι έτοιμη για να κατακτήσει όλα αυτά που ονειρεύεται και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει…

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: