Επικοί διάλογοι για τις αλυσίδες: «Πάω λαϊκή», «Γράψε με να φύγω, δε βρίσκω» μερικές από τις ατάκες! (Βίντεο)

Οι έλεγχοι στη γέφυρα Καλυφτάκη συνεχίζονται αδιάκοπα από τους άνδρες της τροχαίας. Κανένα φορτηγό άνω των 3,5 τόνων δεν μπορεί να μπει στην Εθνική οδό ενώ όλα τα οχήματα πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες .

Κάποιοι όπως είπαν δεν κατάφεραν να βρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς τα τελευταία δυο 24ώρα οι αλυσίδες έγιναν ανάρπαστες.

“Πάω λαϊκή και θα πάρω τηλέφωνο να μου τις φέρουν”

Ένα επικός διάλογος εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε έναν τροχονόμο και μια ηλικιωμένη κυρία, όταν ο πρώτος την σταμάτησε για έλεγχο αντιολισθητικών αλυσίδων.

Οι έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. ήταν συνεχείς, καθώς η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» είναι υποχρεωτική. Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ και η τροχαία έχει ήδη ξεκινήσει τους ελέγχους στα οχήματα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και αστεία περιστατικά κατά την διάρκεια ελέγχων, όπως ο παρακάτω διάλογος που είχε ένας τροχονόμος με μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν την σταμάτησε για έλεγχο.

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ: Έχετε αλυσιδούλες στο αυτοκίνητο;

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: «Στη λαϊκή πάω παιδάκι μου…»

Τ: Το γνωρίζετε ότι Οκτώβριο με Απρίλιο πρέπει να είναι εφοδιασμένο το αυτοκίνητο με αλυσίδες και ότι έχει πρόστιμο 40 ευρώ;

ΗΛ: «Άμα είμαι στη λαϊκή θα πάρω τηλέφωνο να μου τις φέρουν

Τ: Το γνωρίζετε ότι έχει πρόστιμο;

ΗΛ: «Έχω στο σπίτι μου».

Τ: Ναι δεν σας είπα να τις φοράτε, αλλά να τις έχετε μέσα στο όχημα γιατί μια φορά θα τις χρειαστείτε.

Πηγή: sportsup.gr

Adblock test (?)

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: