Μέθυσε στη Ρουμανία και ξύπνησε στην… Αγγλία (εικόνες)

Ένα απίστευτο περιστατικό περιγράφει ο Mihai Danciu, ένας τυπικός Ρουμάνος, που του αρέσει κάποια βράδια να βγαίνει και να πίνει με τους φίλους του σε ένα τοπικό μπαρ στην μικρή πόλη Albesti της Ρουμανίας.

Μετά από μία βραδιά στο τοπικό μπαρ, δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Η οικογένειά του κι οι φίλοι του άρχισαν αμέσως τις αναζητήσεις αλλά μάταια, καθώς κάθε ίχνος του άνεργου πατέρα δύο παιδιών είχε χαθεί. Τελευταία ενημέρωση για την τύχη του αποτελούσαν οι ανακοινώσεις στους φίλους του, ότι σκοπεύει άμεσα να βρει δουλειά.

Σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην οικογένειά του, ο Danciu δήλωσε πως το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πίνει μερικά ποτάκια με τους φίλους του στην τοπική μπυραρία, ενώ η επόμενη ανάμνησή του είναι από «ένα άγνωστο μέρος, όπου όλοι μιλούσαν αγγλικά».

Όπως αποδείχθηκε, ο άνεργος Ρουμάνος είχε βρεθεί στο κέντρο του Λονδίνου, σχεδόν μισή ήπειρο παραπέρα και δεν θυμόταν τίποτα απολύτως. Καθώς άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται από το hangover επισκέφθηκε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου ευτυχώς για εκείνον συνάντησε μία νοσοκόμα, επίσης από την Ρουμανία, η οποία κι επικοινώνησε με τους οικείους του.

Μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο το πώς ο Danciu έφτασε μέχρι το Λονδίνο, που απέχει σχεδόν 1.700 μίλια από το σπίτι του στη Ρουμανία, αλλά και ποιοι τον βοήθησαν, καθώς ο ίδιος μάλλον δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: