Με πλοίο θα «ταξιδέψουν» οι 114 BMW R 1200 GS για το Chiang Mai

Για πέμπτη φορά, η BMW Motorrad καλεί στο Διεθνές GS Trophy ,τους καλύτερους αναβάτες GS στον κόσμο για να λάβουν μέρος από τις 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου του 2016 σε μια εκδήλωση που περιλαμβάνει πολλές ειδικές διαδρομές. Τα συναρπαστικά εθνικά προκριματικά έχουν πλέον οδηγήσει στο σχηματισμό των δεκαεννέα διεθνών ομάδων, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά μια ομάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από γυναίκες.

Για επτά ημέρες, θα πρέπει να δώσουν σκληρή μάχη στους  δύο τροχούς ,στο συναρπαστικό  τοπίο της επαρχίας Chiang Mai στη βόρεια  Ταϊλάνδη.

Για να εξασφαλιστεί ότι οι αναβάτες θα έχουν τις σωστές μοτοσυκλέτες κατάλληλα προετοιμασμένες για το  διαγωνισμό , η διοργανώτρια εταιρία θα μεταφέρει με πλοίο στην Ταϋλάνδη 114 BMW R 1200 GS . Θα μεταφερθούν ακόμη   14 μοτοσικλέτες BMW 1200 GS Adventure ειδικά για τους αλυτάρχες και κριτές.

Ήδη οι μοτοσυκλέτες έχουν φύγει από τα κεντρικά γραφεία της BMW Motorrad στο Μόναχο της Γερμανίας και το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 40 ημέρες μέχρι το λιμάνι προορισμού το Laem Chabang.

Για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στις ακραίες συνθήκες  δόθηκαν ειδικές λεπτομέρειες σχετικά με τις R 1200 GS μοτοσικλέτες – που είναι ήδη πολύ καλά εξοπλισμένες και έχουν υποβληθεί σε ειδικές  τροποποιήσεις. Να επισημάνουμε ότι τα  Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad κάνουν τις μηχανές ακόμη πιο ανθεκτικές στις καταπονήσεις και τις αντιξοότητες που χαρακτηρίζουν την GS Trophy που υπερβαίνουν κατά πολύ το συνήθη κανόνα.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: