Με ονόματα γιατρών στην τρόικα ο Λυκουρέντζος! Τι θα παραδώσει στο ραντεβού

Με λίστες ονομάτων γιατρών θα βρεθεί στο καυτό ραντεβού με την τρόικα ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Τι ζήτησαν οι δανειστές μας
Με ονόματα γιατρών στην τρόικα ο Λυκουρέντζος! Τι θα παραδώσει στο ραντεβούΤης Δήμητρας Ευθυμιάδου

Απίστευτο και όμως μνημονιακό: Οι τροϊκανοί στο πλαίσιο της ανοικτής πια αμφισβήτησης της ηγεσίας του υπουργείου υγείας, ζήτησαν – όπως αναφέρουν πληροφορίες του iatropedia – στο σημερινό ραντεβού που θα έχουν με τα στελέχη του υπουργείου, να τους παραδοθούν δύο λίστες.

Μία με τα ονόματα των επίορκων γιατρών που καταδικάστηκαν είτε για υπερβολική συνταγογράφηση είτε για άλλες παρατυπίες που σχετίζονται με τις ιατρικές επισκέψεις. Και μία δεύτερη λίστα με όσους γιατρούς απομακρύνθηκαν από τον δεδομένου ότι δεν πιστεύουν ότι το Υγείας απομάκρυνε ήδη το 10% των συμβεβλημένων γιατρών το 2012.
Το απίστευτο είναι ότι ζήτησαν όχι μόνο ονόματα αλλά και διευθύνσεις και τηλέφωνα προκειμένου να προχωρήσουν οι ίδιοι σε διασταύρωση στοιχείων.

Βέβαια με βάση τα ποσοστά που ισχύουν στην πράξη κοντά στο 30% των γιατρών λείπει πλέον από τον ΕΟΠΥΥ. Και αυτό αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσοι έχουν αποχωρήσει μόνοι λόγω μη αποπληρωμής των οφειλών, σε πόσους δεν έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις αλλά και πόσοι κόπηκαν τελευταία.
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος θα κληθεί να υπερασπιστεί τον Οργανισμό καθώς πλέον δε υπάρχουν σε πολλές περιοχές της χώρας, συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών, όπως παιδίατροι και καρδιολόγοι.

Εκτός αυτού βέβαια οι τροικανοί θα εξετάσουν λεπτομερώς για άλλη μια φορά τα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ αφού θεωρούν ότι οι δαπάνες για φάρμακα ξεφεύγουν ενώ ο φορέας δεν έχει αποπληρώσει ακόμη τους παρόχους του.

IATROPEDIA

Με ονόματα γιατρών στην τρόικα ο Λυκουρέντζος! Τι θα παραδώσει στο ραντεβού

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: