Με μισό μάτι βλέπει ο Χάμιλτον τον Ρόσμπεργκ

Δείτε το χαμόγελο του Χάμιλτον και το παγωμένο βλέμμα του Ρόσμπεργκ. Θα βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας

Στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ έχουν στραφεί σήμερα οι προβολείς και όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία τη μάχη ανάμεσα στους δύο «ομόσταυλους».

Ο Λιούς Χάμιλτον ξεκινάει πίσω από τον Νίκο Ρόσμπεργκ που χθές κέρδισε  την 4η φετινή του pole position που είναι η  26η της καριέρας του.

Όλα «παίχθηκαν» στον τελευταίο γύρο του Q3. Ο  Ισπανός οδηγός της McLaren είχε μία έξοδο, με αποτέλεσμα ο προσωρινός poleman Λιούις Χάμιλτον να κόψει τον ρυθμό του, λόγω των κίτρινων σημαιών και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας να του πάρει την πρώτη θέση του grid.

Στην Ουγγαρία χθές έβρεξε. Έτσι αρκετοί από τους οδηγούς χάρηκαν όταν οι αγωνοδίκες έβγαλαν κόκκινη σημαία και σταμάτησαν οι χρονομετρημένες δοκιμές. Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να διακόψουν για δεύτερη φορά τις δοκιμές όταν βγήκε η Sauber του Μάρκους Έρικσον . Το μονοθέσιο  έπεσε στις μπαριέρες. Οι δοκιμές σταμάτησαν και πάλι όταν έξοδο είχε και ο Φελίπε Μάσα, με την Williams . Έξοδο είχε και η Manor του Ρίο Χαριάντο. Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν αποκλείστηκε από την διαδικασία του Q3, καθώς δεν πρόλαβε να σημειώσει κάτι καλύτερο από τον 14ο χρόνο.

Σε λίγες ώρες  στην Βουδαπέστη — 11ος αγώνας του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 1 – αναμένεται να δούμε καλό αγώνα.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ  που είναι πρώτος στην βαθμολογία των οδηγών, έκανε τον ταχύτερο χρόνο και θέλει τη νίκη .  Νίκη θέλει και ο Χάμιλτον.

Ο  αγώνας  θα ξεκινήσει στις 15:00.

Η σειρά εκκίνησης –μετά τα χθεσινά δοκιμαστικά- θα είναι :

  1. Νίκο Ρόσμπεργκ (Γερμανία/Mercedes) 1:19.965
  2. Λιούις Χάμιλτον (Βρετανία/Mercedes) 1:20.108
  3. Ντάνιελ Ρικιάρντο (Αυστραλία/Red Bull) 1:20.280
  4. Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull) 1:20.557
  5. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Ferrari) 1:20.874
  6. Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ (Ισπανία/Toro Rosso) 1:21.131
  7. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία/McLaren) 1:21.211
  8. Τζένσον Μπάτον (Βρετανία/McLaren) 1:21.597
  9. Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Force India) 1:21.823
  10. Βάλτερι Μπότας (Φινλανδία/Williams) 1:22.182

 

 

 

Με μισό μάτι βλέπει ο Χάμιλτον τον Ρόσμπεργκ

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: