Με Κουτρουμπή και Αμπέντ κόντρα στον Πανιώνιο

Με Κουτρουμπή και Αμπέντ κόντρα στον Πανιώνιο

O Γιάννης Αναστασίου άνοιξε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού τα χαρτιά του όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 42χρονος προπονητής έδειξε ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λουκ Στιλ, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ζέκα, Κουτρουμπή , Ταυλαρίδη και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τάσος Λαγός, ο οποίος ως εσωτερικούς μέσους θα έχει τους Μεχντί Αμπέντ και Ντάνιελ Πράνιτς. Οργαντικό ρόλο θα αναλάβει ο Ατζαγκούν, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης.

Όσον αφορά τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Κλωναρίδης ακολούθησε χθες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ατομικό με τρέξιμο έκανε ο Λουντ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Βέμερ και Σάντσεθ. Εκτός αποστολής θα είναι ο Εσιέ, αφού αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Πηγή: sport-fm.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: