Με… delivery το Άγιο Φως σε όλα τα σπίτια του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με τη βοήθεια εθελοντών ο Δήμος Ελληνικού — Αργυρούπολης ετοίμασε σχέδιο ώστε το Αγιο Φως να φθάσει την νύχτα της Ανάστασης σε κάθε σπίτι χωρίς να δημιουργηθεί συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας και φέτος θα περάσουμε ένα Πάσχα διαφορετικό. Οι λειτουργίες θα γίνουν χωρίς πιστούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με τη βοήθεια εθελοντών θα μοιράσει πόρτα-πόρτα το Άγιος Φως.

Το σχέδιο, το οποίο μάλιστα φέρεται να έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους μητροπολίτες του Δήμου, γνωτοποίησε με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος του Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος: «Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών», έγραψε σχετικά ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος το Άγιο Φως θα μοιραστεί με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι θα έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας. Στην επιχείρηση θα συμμετέχουν και αστυνομικοί αλλά και υπάλληλοι του Δήμου.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης: Ραχήλ Μακρή: «Ο κορωνοϊός είναι μούφα – Εγώ θα κοινωνήσω κανονικά» (εικόνα)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: