Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ την επόμενη Τετάρτη με τον Πανιώνιο με τον Στραματσόνι να έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Τελάντερ δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα λόγο προβλήματος στο πέλμα και αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ερχόμενη Δευτέρα το οποίο σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.
Επίσης ατομικό ακολούθησαν οι Πράνιτς και Πέτριτς, οι οποίοι σίγουρα δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι στην έναρξη των πλέι οφ αλλά θα κάνουν αγώνα δρόμου για να βρίσκονται στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική.
Τέλος πολύ κοντά στην επιστροφή του στο τριφύλλι βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς αναμένεται να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.
Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος θα απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού στις επόμενες δέκα μέρες, η οποία θα είναι θετική σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: