Μαρία Μπεκατώρου: Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους

Έχει γίνει η Μαρία Μπεκατώρου πιο καυστική στο Πρωινό Σου Κου; Πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια και τελικά υπάρχει μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο; Για όλα αυτά, αλλά και για τις τηλεοπτικές της επιθυμίες μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στο ένθετο του Ελεύθερου Τύπου, TV κους κους.

– Φέτος νιώθω πως είσαι περισσότερο καυστική στο σχολιασμό σου στην εκπομπή…

«Φέτος έχουμε προσθέσει πιο πολλά σχολιαστικά κομμάτια, οπότε οφείλω κι εγώ να τοποθετηθώ, να πω τη γνώμη μου. Αυτό που πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω είναι ότι είμαστε ελεύθεροι να στηρίζουμε την άποψη μας, χωρίς όμως να προσβάλλουμε και να απαξιώνουμε κάποιον».

-Τα αρνητικά σχόλια πως τα αντιμετωπίζεις πλέον;

«Τα δέχομαι και συνεχίζω. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι υγιές. Όταν ένα αρνητικό σχόλιο γίνεται με καλή διάθεση και από ανθρώπους αντικειμενικούς, το λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου».

-Τηλεοπτικά τι άλλο θα ήθελες να κάνεις; Είσαι πλήρης με ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

«Δεν σκέφτομαι προς το παρόν κάτι άλλο. Δόξα τω θεώ, φέτος παρουσιάζω δυο εκπομπές που έχω αγαπήσει πολύ. Και μου αρέσει που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους».

-Με το σύζυγό σου είσαι πολλά χρόνια τώρα. Πες μου ποιο είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου; Φτάσατε ποτέ στο να χωρίσετε;

«Μυστικό δεν ξέρω αν υπάρχει. Εγώ ξέρω ότι αν δυο άνθρωποι αγαπιούνται βαθιά, αληθινά προσπαθούν να είναι μαζί. Απλά πράγματα. Ούτε ζήλιες ούτε εγωισμοί, μόνο αγάπη και αληθινά συναισθήματα! Όχι βέβαια, ποτέ δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να χωρίσουμε».

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: