Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο προς τον Προκόπη Παυλόπουλο

Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο που εστάλη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, που προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος που θεωρήθηκε ύποπτος είχε σταλεί από την Πέμπτη στην οικία του κ. Παυλόπουλου, επειδή όμως δεν είχε αποστολέα επεστράφη στα ΕΛΤΑ Ψυχικού, στην οδό Μαραθωνοδρόμων 63. Ο εν λόγω φάκελος φέρεται να προοριζόταν για μια κοπέλα, η οποία διαμένει στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο φάκελος, ο οποίος είχε σταλεί από τη Μεγάλη Βρετανία, έγινε αντιληπτός λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής και στο σημείο εκλήθη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.). Οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας εξέτασαν τον φάκελο και το περιεχόμενό του, χωρίς να ανακαλύψουν κάτι ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πιθανότατα ο φάκελος είχε πάει κατά λάθος στο σπίτι του κ. Παυλόπουλου γιατί το περιεχόμενό του ήταν μια κοινή επιστολή που αφορούσε βεβαίωση πανεπιστημιακών σπουδών κάποιου φοιτητή. 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: