Στο «τιμόνι» της Jeep για την Ευρώπη o Eric Laforge

Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, ο νέος Επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη είναι ο κ. Eric Laforge. Αντικατέστησε την κ. Antonella Bruno που με τη σειρά της αναλαμβάνει Επικεφαλής της Peugeot για την Ευρώπη.

Ο κ. Eric Laforge που είναι απόφοιτος της École Supérieure de Gestion et Finance (ESGF) (Παρίσι), θα αναφέρεται απ’ ευθείας στον κ. Christian Meunier, Brand Chief Executive Officer της Jeep και τον κ. Uwe Hochgeschurtz, CEO της Stellantis για την Ευρώπη.

Ο νέος επικεφαλής της Jeep, ξεκίνησε την καριέρα του στην FCA το 1990. Με σημαντική εμπορική εμπειρία στις αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας ανέλαβε τη θέση του CEO της FCA Ελβετίας και στη συνέχεια την αντίστοιχη θέση στη Γερμανία. Την περίοδο 2015-2018 διετέλεσε Επικεφαλής της MOPAR Parts & Services και στη συνέχεια την περίοδο 2019-2020 Επικεφαλής για την κεντρική Ευρώπη για τα Επιβατικά και Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα (LCV). Το 2021 ανέλαβε τη θέση του Επικεφαλής των LCV της Stellantis για την Ευρώπη.

Ο κ. Christian Meunier δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Antonella Bruno για τα όσα πέτυχε οδηγώντας την Jeep στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια και βεβαίως για τη συμβολή της στη δημιουργία του Jeep Avenger, του Car of the Year 2023. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Eric Laforge έχει όλες εκείνες τις ικανότητες που απαιτούνται ώστε να αναλάβει το πηδάλιο της μάρκας στην Ευρώπη, σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Jeep, καθώς κινούμαστε με ταχύτητα στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Η 30ετής εμπειρία του σε ένα ευρύ πεδίο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα αποτελέσει σημείο κλειδί για τη μελλοντική μας επιτυχία.»

:

Στο «τιμόνι» της Jeep για την Ευρώπη o Eric Laforge gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: