Λίγο πριν Κλείσει τα 40: Το Νέο Κορμί της Ελεονώρας Μελέτη το Ζηλεύουν και οι 20άρες! [Εικόνα]

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά τη γέννηση του πρώτη της παιδιού πέρασε ένα καλοκαίρι εκτός τηλεόρασης, κάνοντας την τελευταία της εμφάνιση στο χορευτικό show του ΑΝΤ1 «DWTS 6» αυτή την φορά από τη θέση του μέλους της κριτικής επιτροπής. Διέκοψε όμως τη συμμετοχή της όταν η εγκυμοσύνη της έφτασε σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτήν την τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει με νέα εκπομπή και μετά από χρόνια αναλαμβάνει ξανά εκπομπή στην οποία θα παίρνει συνεντεύξεις, όχι όμως πρωινές ώρες αλλά σε βραδινό Late night talk show. Η πρώτη μάλιστα ελληνίδα παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια που θα το επιχειρήσει αυτό, από την συχνότητα του ALPHA.

Η Ελεονώρα πραγματοποίησε την επίσηση φωτογράφιση την Πέμπτη για τη νέα εκπομπή και πόζαρε εκτός των άλλων στο καμαρίνι της αναρτώντας την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε η ξανθιά παρουσιάστρια έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και έχει ξαναφτιάξει το καλλίγραμο σώμα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Ένα σώμα που θα ζήλευαν πολύ πιο νέες γυναίκες.

Μάλιστα σε λίγο καιρό κλείνει τα 40 αλλά αυτό δεν φαίνεται καθόλου να έχει επηρεάσει την Ελεονώρα που ζει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή: dailymedia.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: