Λεχαινά: Το έσκασε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών – Τον είχε καταγγείλει ο πατέρας του για ενδοοικογενειακή βία

Ο νεαρός κατάφερε να δραπετεύσει από το αστυνομικό τμήμα Λεχαινών, φορώντας χειροπέδες, το βράδυ της Πέμπτης — Είχε προηγηθεί επεισοδιο ενδοοικογειακής βίας με τον πατέρα του, σε χωριό του δήμου Ανδραβίδας — Κυλλήνης — Σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Ένας νεαρός άντρας κατάφερε να αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας — Κυλλήνης στα Λεχαινά, τη νύχτα της Πέμπτης.

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του δήμου Ανδραβίδας — Κυλλήνης και κατά τη μεταγωγή του προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, φορώντας χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφοριές, όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του συλλφθέντα είχε επεισόδιο με τον ένα του γιο το πρωί της Πέμπτης. Μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, ο πρώτος γιος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Το μεσημέρι, ο πατέρας είχε επεισόδιο και με το δεύτερο γιο, με την ένταση να κρατάει έως το βράδυ, οπότε και ενισχυμένες δυνάμεις έφτασαν στο χωριό.

Έπειτα από καταγγελία του πατέρα για ενδοοικογενειακή βία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο γιο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας — Κυλλήνης στα Λεχαινά. Όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας μετά τις καταθέσεις, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Ωστόσο, ο νεαρός, την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί για να τον βάλουν στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει και να αρχίσει να τρέχει στο κέντρο των Λεχαινών.

Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν. Εκτιμάται πως ο νεαρός κρύβεται σε κοντινή περιοχή και από χθες τη νύχτα τον αναζητούν οι Αρχές με ενισχυμένες δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: IliaLive

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: