Λεβέντης: Ο Κυριάκος έχει την “κατάρα” των Μητσοτάκηδων

Λεβέντης: Ο Κυριάκος έχει την “κατάρα” των Μητσοτάκηδων

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων όταν ρωτήθηκε για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία απάντησε πως δεν είναι αρμόδιος να κρίνει. Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε πως «είναι παιδί του Μητσοτάκη όπως και ο Βουλγαράκης και δεν είναι το νέο».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως έχει την «κατάρα» των Μητσοτάκηδων. «Από τότε που γεννήθηκα μέχρι τώρα Μητσοτάκη, Ντόρα, εγγονός, όλοι έχουν υπουργεία, πέντε Μητσοτάκηδες υπάρχουν» πρόσθεσε.

«Άδωνις και Βοριδής είναι καλά παιδιά αλλά με ακροδεξιό παρελθόν» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ για τον Κικίλια είπε «Ένας μπασκετμπολίστας είναι, δεν κάνει για αρχηγός».

Όσον αφορά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες της Ένωσης Κεντρώων να μπει στη Βουλή, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Ανέφικτο ήταν αυτό που πολεμούσα γιατί υπήρχε ο δικομματισμός. Όλοι έκαναν φοροδιαφυγή, όλοι ήθελαν τα παιδιά τους στο δημόσιο, όλοι ήθελαν να πάνε φαντάροι στο Κολωνάκι. Γι αυτό είχα προβλέψει ότι η χώρα θα πτωχεύσει».

«Πάντα μετά τις εκλογές υπήρχε έντονη στεναχώρια. Έδινε δύναμη και ο κόσμος και η σύζυγός μου. Ενώ χάναμε ερχόντουσαν και νέα στελέχη να βοηθήσουν» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: