Λάρισα: Καρκινοπαθής ζήτησε να τον κρατήσουν ζωντανό για να "σώσει" τη γυναίκα του (βίντεο)

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, αποκάλυψε μία τραγική ιστορία στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στη Λάρισα.

Ειδικότερα, όπως είπε στην ομιλία του, καρκινοπαθής από τη Λάρισα ζήτησε μηχανική υποστήριξη για λίγες ημέρες ώστε να προλάβει να γίνει η γυναίκα του 55 ετών και να μην μείνει χωρίς σύνταξη.

Ο κ. Παπαπαρίσης εξιστόρησε την ιστορία ενός στρατιωτικού, που κατά τις πληροφορίες του ήταν από τα Τρίκαλα και πάλευε για έξι μήνες με τον καρκίνο. «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τι θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών; Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε», είπε ο κ. Παπαπαρίσης.

Η απίστευτη ιστορία αναδεικνύει την τραγωδία που βιώνουν οικογένειες που αφού χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου, κινδυνεύουν να χάσουν και τη σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών.

Δείτε το βίντεο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: