Λαμία: Συνυποψήφιοι πιάστηκαν στα χέρια σε πανηγύρι επειδή ο ένας δεν στήριξε τον άλλο στις εκλογές

Επικός καυγάς σημειώθηκε σε πανηγύρι τοπικής κοινότητας πριν από λίγες ημέρες που είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να καταλήξει στο νοσοκομείο, δυο στα κρατητήρια, ενώ οι εμπλεκόμενοι κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως τις πρώτες πρωινές ώρες δύο παρέες, που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, συνεπλάκησαν λόγω των.. εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος για την τοπική κοινότητα από τη μία παρέα, που το περασμένο διάστημα κατηγορούσε συνυποψήφιο ότι τον κορόιδεψε και δεν στήριξε τον ίδιο και άλλο μέλος της οικογένειάς του στις πρόσφατες εκλογές, λογόφερε και προκάλεσε με χειρονομία συγκεκριμένο άτομο που καθόταν στην άλλη παρέα.

Η δεύτερη παρέα αντέδρασε έντονα και έστειλε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο τον πρώτο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε έγκληση και δύο από τους τρεις της δεύτερης παρέας συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος διέφυγε της σύλληψης και δεν πέρασε αυτόφωρο.

Από την πλευρά τους, οι συλληφθέντες υπέβαλαν επίσης μήνυση, υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και υπήρχε σκοπός πίσω από τη δίωξή τους.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: