Κτηνωδία στην Καλαμάτα: Τραυμάτισε και προσπάθησε να κάψει ζωντανό το σκυλάκι των παππούδων του

Σε ψυχιατρείο οδηγήθηκε, με εντολή εισαγγελέα, ένας 27χρονος από την Καλαμάτα, ο οποίος μαχαίρωσε το μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του, ενώ προσπάθησε και να το πυρπολήσει.

Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Τετάρτης, στο σπίτι όπου διαμένουν ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου. Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, ο νεαρός, άγνωστο για ποιο λόγο, περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης πήγε στο σπίτι των παππούδων του, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας και ξεκίνησε να μαχαιρώνει το μικρόσωμο σκυλάκι.

Προσπάθησε να το κάψει ζωντανό

Ο 27χρονος κατάφερε περίπου δέκα μαχαιριές στο άτυχο σκυλάκι, ενώ στη συνέχεια το περιέλουσε και με κάποιο εύφλεκτο υλικό. Προσπάθησε να του βάλει φωτιά και να το κάψει ζωντανό, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Από το κλάμα του μικρού σκύλου ξύπνησαν και οι ηλικιωμένοι ένοικοι του σπιτιού.

Ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, ενώ, όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο την Πέμπτη το πρωί και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Σώο το σκυλάκι

Για το σκυλάκι ειδοποιήθηκε άμεσα κτηνίατρος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαλε αμέσως στο χειρουργείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: