Ξύπνησαν μνήμες από τις παλιές καλές εποχές των αγώνων

Έξυπνη η κίνηση που έκανε η ΦΙΛΠΑ . Εκτός από τη διοργάνωση της  6ης  Ανάβασης Πάρνηθας για αυτοκίνητα Regularity κάλεσε μερικούς αγωνιζόμενους με καλά ιστορικά αυτοκίνητα η με αυτοκίνητα που «έγραψαν» ιστορία στους αγώνες.
Χιλιάδες φίλοι των αγώνων (χθες Κυριακή 15/5) γέμισαν την ιστορική ανάβαση.  Βοήθησε βέβαια και ο καλός καιρός. Το ραντεβού δόθηκε στους πρόποδες της Πάρνηθας στο τελεφερίκ.
Η εκκίνηση δόθηκε από το Μετόχι. Οι παλιοί αγωνιζόμενοι έκαναν την ανάβαση Πάρνηθας σε ρυθμό βόλτας. Το τι έγινε από τα χειροκροτήματα δεν λέγεται.
Ειδικά στο πέρασμα του εργοστασιακού Ford M-Sport με πλήρωμα τον Λεωνίδα Κύρκο και συνοδηγό τον Γιάννη Σταυρόπουλο. Με το ίδιο αυτοκίνητο ο Γ.Κάνκουνεν το 1998 τερμάτισε στη 2η θέση στο Ράλι Σαφάρι. . Το εργοστασιακό αυτοκίνητο στη συνέχεια το αγόρασε ο Λεωνίδας Κύρκος που μαζί με το μόνιμο συνοδηγό του Γ.Σταυρόπουλο την ίδια χρονιά (1998) τερμάτισαν στην 8η θέση της γενικής κατάταξης στο Ράλι Ακρόπολις και την επόμενη χρονιά (1999)  τερμάτισαν στο Ράλι Ακρόπολις ,στην 6η θέση της γενικής κατάταξης . Οι πιο παλιοί φίλοι των αγώνων συγκινήθηκαν όταν είδαν να περνάει από μπροστά τους μετά από 23 χρόνια, το εργοστασιακό Ford, με τα ίδια αγωνιστικά χρώματα που είχε το 1999.

Ξύπνησαν μνήμες από τις παλιές καλές εποχές των αγώνων gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: