Ξόδεψε 30.000 λίρες για να μοιάσει σε έναν ναζί ήρωα κόμικ (εικόνες)

30.000 λίρες ξόδεψε ο Henry Rodriguez, προκειμένου να μοιάσει στον Red Skull, τον ιδρυτή της Hydra και αντίπαλο του Captain America στα κόμιξ της Marvel, τον οποίο και θαύμαζε από μικρός.

Ειδικότερα, όταν ο Henry, πατέρας σήμερα ενός 3χρονου αγοριού, συνάντησε τον Emilio Gonzalez, πρώην φοιτητή ιατρικής σχολής που ασχολούνταν με επεμβάσεις, πήρε την απόφαση να μοιάσει στον αγαπημένο του ήρωα. 7 χρόνια και 30.000 λίρες μετά τα κατάφερε.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Μοιάζουμε πολύ με τον Red Skull κι όχι μόνο στην εμφάνιση. Αν και πρέπει να πω πως στο θέμα του Ναζισμού, δεν έχουμε καμία σχέση».

Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που έκανε την εγχείρηση στον Henry ξεκαθάρισε πως πέρασε από όλα τα τεστ προκειμένου να βεβαιωθεί πως ήταν απόλυτα έτοιμος. Όλη η διαδικασία της ‘μεταμόρφωσης’ πήρε 130 ώρες και ξεκίνησε από το βάψιμο των ματιών του σε μαύρο χρώμα. Μετά σειρά είχαν τα μάγουλα, η μύτη και τα αυτιά.

Και οι αντιδράσεις των ανθρώπων; Είναι άλλοτε αστείες κι άλλοτε παράξενες σύμφωνα με τον Henry. «Ή οικογένειά μου ήταν δύσκολο να αποδεχτεί τον τρόπο ζωής μου, αλλά είναι οικογένειά μου και κομμάτι μου. Ο γιος μου ο Aarón Rodrigo είναι 3 ετών. Αν με αποδέχεται και με αγαπά αυτός, δεν με νοιάζει κανένας άλλος».

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: