Ξεσπά ο σύζυγος της αγνοούμενης Κρητικιάς: Με κατηγορούν άδικα

Ο Στέλιος, ο σύζυγος της αγνοούμενης Γιάννας Χατζημανωλάκη, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου, πριν εξαφανιστεί.«Με κατηγορούν χωρίς να έχω κάνει τίποτα», δηλώνει ο ίδιος.

«Πήγα τα παιδιά στο σχολείο και όταν γύρισα έκανε δουλειές. Έκλεισα για 10 λεπτά τα μάτια μου και όταν ξύπνησα είχε εξαφανιστεί χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά, λεφτά, αυτοκίνητο», λέει χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 29χρονης. Ο Στέλιος συμμετέχει στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό της συζύγου του Γιάννας, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά ηλικίας 3, 5 και 7 ετών και όπως λέει τον κατηγορούν επειδή είναι ο τελευταίος που την είδε. «Όλοι κατηγορούν εμένα, όλοι. Κι αυτό επειδή εγώ την είδα τελευταίος».

Από την πλευρά της, η μητέρα του Στέλιου ξεσπά για όσα ακούγονται για τον γιο της και ξεκαθαρίζει: «Τον κατηγορούν αδίκως. Δεν έχουμε τίποτα νεότερο για την νύφη μου, τα παιδιά της την ζητούν συνεχώς. Είμαστε στο στάδιο των ερευνών. Όταν θα έχουμε εξέλιξη στην υπόθεση, θα έχουμε εξελίξεις και στις άδικες κατηγορίες εις βάρος του γιου μου».

Στο μεταξύ, άνθρωποι από την γειτονιά του Μενιδίου, αναφέρουν: «Ξέραμε ότι είχανε προβλήματα στο σπίτι τους. Η Γιάννα είχε φύγει πριν από δύο χρόνια και είχε πάρει μαζί της και τα παιδιά. Ύστερα μάθαμε ότι φιλοξενούνταν σε δομή κακοποιημένων γυναικών στο κέντρο της Αθήνας. Ύστερα από κάποιο καιρό γύρισε μαζί με τα παιδιά της πάλι. Ήταν πολύ καλή κοπέλα, κοινωνική, ευγενική. Πάντα μας καλημέριζε η Γιάννα. Ένα κορίτσι με το χαμόγελο στα χείλη. Άκουσα ότι είχαν υπόνοιες ότι περνούσε κατάθλιψη. Εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο. Είχε προβλήματα με τον άντρα της αλλά έξω όταν έβγαινε ήταν χαμογελαστή. Όμως δεν ξέρει τι κρύβει, μέσα στο σπίτι της δεν ήμουν».

Ένας άλλος γείτονας είπε χαρακτηριστικά: «Ήξερα πάρα πολύ καλά τον πατέρα του, οικογενειάρχης, πολύ καλός άνθρωπος. Τώρα ο Στέλιος πώς είχε στην πορεία τέτοια εξέλιξη δεν ξέρω. Πολλά ακούγονται. Μακάρι να βρεθεί η γυναίκα του. Μακάρι αν και ο καιρός που έχει περάσει είναι πολύς. Η κοπέλα είχε ξαναφύγει επειδή είχε προβλήματα με τον Στέλιο. Όμως δεν είχε αφήσει πίσω τα παιδιά, τώρα θα τα άφηνε;».

Η αγωνία των συγγενών της Γιάννας ολοένα και μεγαλώνει, αφού εδώ και μία εβδομάδα η 29χρονη παραμένει άφαντη και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: