Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Opel Movano

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο Opel Movano. Η τιμή εκκίνησης στη Γερμανία είναι 27.925€ (τιμή λιανικής χωρίς ΦΠΑ) για το Movano panel van με εμπρόσθια κίνηση (FWD) και μικτό βάρος οχήματος 2,8 τόνων. Οι τιμές για το δημοφιλέστερο Movano 3,5 τόνων στη Γερμανία, με μεσαίο μεταξόνιο, μεσαίο ύψος και εμπρόσθια κίνηση, ξεκινούν από 32.325€. Όλες οι εκδόσεις χρησιμοποιούν πολύ αποδοτικούς κινητήρες BiTurbo diesel. Συνδυάζουν χαμηλή κατανάλωση με υψηλή ροπή. Με το Combo Cargo και το νέο Vivaro, το Movano ολοκληρώνει το στόλο ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel (LCV), που είναι και ο νεότερος της αγοράς.

Οι επαγγελματίες θα πρέπει γνωρίζουν ότι το αυτοκίνητο έχει μειωμένο κόστος πρώτον γιατί «φοράει» οικονομικούς κινητήρες και αρκετά μεγάλα διαστήματα σέρβις.  Η γκάμα κινητήρων του νέου Movano βασίζεται στον ισχυρό BiTurbo diesel με τη μέτρια κατανάλωση. Οι κινητήρες 2.3L – που όλοι πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP (light duty) ή Euro VId (heavy duty) – κυμαίνονται από 96kW (131hp) έως 133kW (180hp). Συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, προσφέρουν από πέντε έως δέκα περισσότερους ίππους και αυξημένη ροπή από 20 — 40 Nm. Ο κορυφαίος 133kW (180hp) BiTurbo αποδίδει μέγιστη ροπή 400Nm. Παράλληλα, η μέτρια κατανάλωση έχει θετική επίδραση στο λειτουργικό κόστος.

Από πλευράς ασφάλειας έχει στάνταρ Σύστημα Σταθεροποίησης σε περίπτωση Πλευρικών Ανέμων (Side-Wind Assistant). Το Movano έχει πίσω κίνηση, διπλά ελαστικά και  μπλοκέ διαφορικό.

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Opel Movano gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: