Ξαφνική αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Volvo Νίκου Γιαννουσά

Παραιτήθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση της0020εταιρίας Ελλάς ο Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas. Άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο παραιτήθηκε αφού οι σχέσεις του με την εταιρία στην Ευρώπη ήταν άριστες.

Το περίεργο είναι ότι ταυτόχρονα με την παραίτησή του ανακοινώθηκε ότι τη θέση του καταλαμβάνει ο γιαπωνέζος Edson Ishikawa, Head of International & importer Markets της Volvo Cars,  υπεύθυνος για τις χώρες της νότιας Ευρώπης.


Νίκος Γιαννουσάς

Αλήθεια, ποιος μάνατζερ σε μια τόσο δύσκολη εποχή παραιτείται. Και αν πραγματικά είναι απόφαση του κ. Νίκου Γιαννουσά, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της εταιρίας τότε θα πρέπει να αναμένουμε την ανακοίνωσή του ότι θα πάει κάπου αλλού.

Η Volvo Car Hellas για την αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου έβγαλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

« Η Volvo Car Hellas ενημερώνει ότι ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, αποφάσισε να αποχωρήσει και δεν εργάζεται πλέον σε αυτή από σήμερα (χθες)  7 Νοεμβρίου.

Η Volvo Car Hellas ευχαριστεί τον κ. Γιαννουσά για όλη τη συνεισφορά του κατά τα προηγούμενα πέντε έτη και του εύχεται ό,τι καλύτερο στα νέα του εγχειρήματα.

Μέχρι τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί ο κ. Edson Ishikawa, Head of International Markets (Επικεφαλής Διεθνών Αγορών) για την περιοχή EMEA και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα».


Edson Ishikawa

Ο Νίκος Γιαννουσάς είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Πετούλη, ο οποίος είχε παραμείνει εννέα χρόνια στη Volvo Hellas. Από το 2018 έως και το 2023 ο Νίκος Γιαννουσάς, είχε μια δυναμική τοποθέτηση των αυτοκινήτων της Volvo στην ελληνική αγορά και οι πωλήσεις της ήταν σε πολύ καλή και ανοδική πορεία.

Ο Edson Ishikawa με ιστορία 30 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου κατέχει τον τίτλο Head of International & importer Markets της Volvo Cars και είναι υπεύθυνος για τις χώρες της νότιας Ευρώπης.

 

Ξαφνική αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Volvo Νίκου Γιαννουσά gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: