Έκανε τατουάζ το όνομα του συντρόφου της στο μέτωπο – Λένε πως είναι φάρσα αλλά εκείνη επιμένει: «Είναι αληθινό»

Από όλα τα σημεία που θα μπορούσε να κάνει τατουάζ, αυτό είναι το χειρότερο. Η 27χρονη Ana Stanskovsky είναι τόσο ερωτευμένη με τον σύντροφό της, που αποφάσισε να χτυπήσει το όνομά του τατουάζ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια επέλεξε να χτυπήσει το τατουάζ αυτό στο… μέτωπο.

Όπως φαίνεται, η 27χρονη δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον έρωτά της για τον αγαπημένο της «Κέβιν», καθώς αποφάσισε να βλέπει το όνομά του κάθε φορά που θα κοιτιέται στον καθρέφτη. Με ένα μεγάλο τατουάζ, η Ana εκδήλωσε την αγάπη που έχει για τον σύντροφό της.

«Κάνω τατουάζ το όνομα του αγοριού μου στο πρόσωπό μου» έγραψε η 27χρονη σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Στη λεζάντα, έγραψε «το νέο μου τατουάζ στο πρόσωπο!», έγραψε φανερά ενθουσιασμένη.

Μέχρι σήμερα, το βίντεο έχει μαζέψει πάνω από 23,6 εκατομμύρια προβολές και 423 χιλιάδες σχόλια. Σε αυτό, φαίνεται η Ana να προβάρει το τατουάζ στο πρόσωπό της, να κάθεται στην καρέκλα, και στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης να την τρυπά με τη βελόνα. Στο τέλος, ένα τεράστιο τατουάζ έχει κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπο της, ενώ η ίδια φαίνεται ιδιαιτέρως χαρούμενη με το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ny.com, στα σχόλια του βίντεό της έγινε χαμός, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που δεν συμφώνησαν με την επιλογή της. Πολλοί αναρωτιούνται αν όντως είναι τόσο αφοσιωμένη στον Κέβιν ή αν απλώς πρόκειται για μια καλοδουλεμένη φάρσα του διαδικτύου.

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound – Ana stanskovsky

«Δεν φαίνεται να υπάρχει καν βελόνα στο μηχάνημα» γράφει ένας σχολιαστής. «Είναι φάρσα. Δεν ματώνει και δεν γίνεται κόκκινο το μέτωπό της», σημειώνει ένας άλλος. Η ίδια, όμως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «είναι αληθινό», λέγοντας πως «ούτε εγώ η ίδια δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα».

«Ξέρω ότι είναι τρελό, αλλά μου αρέσει να εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου. Αν όντως αγαπάς κάποιον, θα έπρεπε να το δείχνεις με κάθε τρόπο», προσθέτει η ίδια. «Αν η κοπέλα σου δεν θέλει να κάνει το όνομά σου τατουάζ στο πρόσωπό της, τότε βρες καινούρια κοπέλα».

Στην ερώτηση του τι θα κάνει αν χωρίσει ποτέ με τον σύντροφό της, η 27χρονη Ana απάντησε: «Θα βρω έναν νέο Κέβιν!».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙπροσωποτατουαζ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: