Κρούσμα κορωνοϊού στην δομή προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια

Θερμομέτρηση στην είσοδο και έξοδο από τη δομή

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στις υγειονομικές αρχές της Μυτιλήνης καθώς καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοιού στην δομή προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 40χρονο Σομαλό, o oποίος είχε αναγνωριστεί ως πρόσφυγας. Ο 40χρονος φέρεται πως ζούσε στην δομή, την οποία εγκατέλειψε για να μεταβεί στην Αθήνα τον Αύγουστο. Δεν κατάφερε να βρει δουλειά στην πρωτεύουσα και έτσι επέστρεψε στην Μόρια για να εξασφαλίσει στέγη και τροφή.

Θερμομέτρηση στην είσοδο και έξοδο από τη δομή

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή για να γίνουν οι επιβεβλημένες διαδικασίες ιχνηλάτησης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στην είσοδο και έξοδο από την δομή θα γίνεται θερμομέτρηση.

Ερευνάται το αν έφερε τη νόσο από την Αθήνα στον καταυλισμό ή αν νόσησε εντός του καταυλισμού της Μόριας. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ΚΥΤ έχει τεθεί σε καραντίνα.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ εισήχθη για νοσηλεία λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν από υποκείμενα νοσήματα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: