Κρήτη: Οδηγός άνοιξε το κεφάλι άλλου οδηγού με… σκόρδα από πορσελάνη

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Μαρτύρων όταν ένας οδηγός τραυμάτισε στο κεφάλι έναν άλλο οδηγό με… γυάλινα σκόρδα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 41χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να κάνει κάποιες αγορές. Αφού επιβιβάστηκε ξανά στο όχημα και ξεκίνησε για να φύγει, ο 40χρονος οδηγός τον προσπέρασε με το όχημά του, κάνοντας χειρονομίες επειδή θεώρησε πως επιχείρησε να του κλείσει τον δρόμο.

Τότε, οι δύο οδηγοί σταμάτησαν και κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύντομα τα αίματα άναψαν και ο 40χρονος άρπαξε από το αυτοκίνητό του το διακοσμητικό που είχε κρεμάσει στον καθρέφτη, μια αρμαθιά γυάλινων σκόρδων, και χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι τον 41χρονο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Στη συνέχεια ο 40χρονος έτρεξε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει από το σημείο, ωστόσο, πάνω στον πανικό του, είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο καπό του αυτοκινήτου του 41χρονου. Το κινητό παραδόθηκε στην Αστυνομία και μέσω αυτού εντοπίστηκε η ταυτότητα του κατηγορούμενου.

Ο 41χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ράμματα ενώ η υπόθεση έφθασε μέχρι την αίθουσα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αφού ο 40χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Μάρτιο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: