Ο Δημητρακόπουλος αυτοτρολάρεται για τα γαλλικά του

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έγινε viral για τα γαλλικά του και μετά τον καταιγισμό σχολίων που δέχθηκε, απαντά με μια ανάρτηση στο Facebook.

Ο δικηγόρος, μετά από την ακροαματική διαδικασία κατά την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της Ελληνίδας ευρωβουλευτού σχετικά με την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, προέβη σε δηλώσεις.

Ωστόσο, ήταν φανερό ότι δεν είχε και τη δέουσα προφορά, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)» να ακουστεί ως «Κορωπί».

Όπως αναμενόμενο, τα social media δεν άφησαν ασχολίαστες τις ξενόγλωσσες δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή. Μάλιστα, τα βίντεο με τα γαλλικά του κατέκλυσαν το Τwitter, αν και σε άλλες δηλώσεις του είχε διαβεβαιώσει πως γνωρίζει την γλώσσα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις στα γαλλικά (από το 2:30):


Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, αποφάσισε απόψε να τοποθετηθεί δημοσίως, αναγνωρίζοντας την κακή προφορά του και επιχειρώντας να απαντήσει στους επικριτές του. «Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω οτι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e)και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais).Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμη για χιούμορ, σχόλια, ειρωνία» έγραψε στο Facebook.

Η ανάρτηση:

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: