Κρήτη: Μητέρα με το παιδί στην αγκαλιά κλέβει κοσμηματοπωλείο [βίντεο]

Βίντεο με νεαρή γυναίκα που κλέβει κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ, μέρα μεσημέρι, από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η 29χρονη κοπέλα μπήκε στο κοσμηματοπωλείο μαζί με μια γυναίκα που παρουσιάστηκε ως μητέρα της και με το αγοράκι της στην αγκαλιά, εκμεταλλεύτηκε την ταυτόχρονη παρουσία και άλλων ατόμων στο κοσμηματοπωλείο και έκλεψε μενταγιόν και καδένες συνολικής αξίας 8.000 ευρώ. 

Το βίντεο-ντοκουμέντο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου και μεταδόθηκε χθες από την «ΚΡΗΤΗ TV». Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η νεαρή γυναίκα να αρπάζει κοσμήματα και να τα ρίχνει μέσα στην τσάντα που κρατάει, πριν αποχωρήσει από το κοσμηματοπωλείο, χωρίς να γίνεται αντιληπτή λόγω του πολύ κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Η 29χρονη, πάντως, δεν κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψή της, καθώς η 56χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος κατάλαβε σχεδόν αμέσως τι είχε συμβεί και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία μετέβη στο σπίτι της νεαρής γυναίκας και τη συνέλαβε.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, η κοπέλα είπε ότι ήθελε να αγοράσει ένα χρυσό μενταγιόν για τη μητέρα της, ωστόσο η 56χρονη χρειάστηκε να μετέβη σε άλλο πάγκο για λίγο προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες γυναίκες που μπήκαν στο κατάστημα. Έτσι, άφησε εκτεθειμένο τον δίσκο με τα κοσμήματα που είχε βγάλει από τις προθήκες για να τα δείξει στην 29χρονη και τη συνοδό της.

«Τα έβγαλα μπροστά τους (σ.σ. τα κοσμήματα) και γύρισα πλάτη για να εξυπηρετήσω τις κοπέλες. Εκείνη τη στιγμή βρήκε ευκαιρία να μου κλέψει 20 μενταγιόν και 30 καδένες (…). Μου λέει ότι πάει να πάρει νερό και τότε η μητέρα της μου λέει “βάλε αυτό το ματάκι, αυτό θα πάρω”. Ωστόσο, με το που πάω να το συσκευάσω, φεύγει κι αυτή προς την είσοδο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο neakriti.gr η 56χρονη ιδιοκτήτρια.

Σημειώνεται ότι όλα τα κλεμμένα χρυσαφικά επιστράφηκαν στην 56χρονη, ενώ η 29χρονη επρόκειτο να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: