"Κόβεται" στην Υποκριτική: Η "Έκπληκτη" Άννα δεν Πίστευε ότι ο Αδερφός της Μπήκε στο "Power of Love" [Βίντεο]

Ο Ντένις, ο αδερφός της Άννας Λορένη, μπήκε δυναμικά στο σπίτι του «Power of Love» και είχε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν τον ίδιο, την αδερφή του Άννα αλλά και τον Παναγιώτη, τον μέλλοντα «γαμπρό» του.

Κάποια στιγμή στο σαλόνι του σπιτιού, παρουσία του, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε να γίνει σύνδεση με την Άννα για να δει και η ίδια τον αδερφό της στο παιχνίδι.

Η Άννα τότε, δείχνοντας απόλυτα έκπληκτη, γελώντας ξεκίνησε να ρωτάει «τι έχετε κάνει στο Power of Love; Ντένις; Τι κάνεις εσύ εκεί;… Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, αλήθεια.» και συνέχισε «Του το ζητούσα πολύ καιρό και τώρα δεν το πιστεύω ότι τον βλέπω εκεί».

Η σύνδεση ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα και τα επόμενα πλάνα βρήκαν τον Ντένις να συζητάει στη βεράντα με τον Παναγιώτη για την Άννα.

Μετά από λίγη ώρα ο αδερφός της έκπληκτης Άννας έβγαλε ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε όπως είπε το δώρο της Άννας για τον Παναγιώτη. Ένα δώρο που η ίδια του έδωσε να παραδώσει στον Παναγιώτη όταν θα έμπαινε στο παιχνίδι.

Το τσαντάκι περιείχε ένα γράμμα που γράφτηκε μετά την αποχώρησή της, άρα λίγες ημέρες πριν. Δεν ήταν παλιό γράμμα το οποίο κρατούσε μήνες ο Ντένις, από την περίοδο που η Άννα, όπως παραδέχτηκε, τον πίεζε να μπει στο παιχνίδι να γνωρίσει τον νέο της σύντροφο.

«Η Άννα μου είπε να το βάλεις στον τελικό», είπε ο Ντένης στον Παναγιώτη όταν ο δεύτερος είδε ότι εκτός του γράμματος, στο οποίο η Άννα ευχόταν να φτάσει αυτός στον τελικό, υπήρχαν και μανικετόκουμπα δώρο. Ένα δώρο που όπως καταλαβαίνουμε έπρεπε να παραδωθεί από τον Ντένις στον Παναγιώτη σε συγκεκριμένη ημερομηνία, πριν φτάσει ο τελικός.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Άννα δεν ήξερε τίποτα για τον αδερφό της και την είσοδό του. Περίεργα πράγματα.

Πηγή: dailymedia.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: