Κουτσούμπας: Οι ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με τη Νέα Δημοκρατία είναι αγεφύρωτες

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά από συνάντησή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε ότι «οι ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη είναι αγεφύρωτες».

Όπως σχολίασε ο ίδιος, «το ΚΚΕ σταθερά θα συνεχίσει την πάλη του, θα βρίσκεται μπροστά σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων που όλα αυτά τα χρόνια, είτε με κυβερνήσεις πριν της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, είτε σήμερα με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθούν να ματώνουν, να ξεζουμίζονται, το εισόδημά τους να μειώνεται, ενώ έρχεται και νέο τέταρτο μνημόνιο με τη λήξη της αξιολόγησης».

Σχετικά με τη νέα καταγγελία του Κομμουνιστικού Κόμματος για συνακροάσεις ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι συνολικά η υπόθεση δεν έχει εξεταστεί σε βάθος.

Και συμπλήρωσε: «Είναι απαράδεκτη υπόθεση να ζούμε κάτω από συνακροάσεις, από παρακολουθήσεις ή οτιδήποτε άλλο ή έστω και να υπάρχει υποψία αυτών. Θα πρέπει να λυθεί το ζήτημα και να γίνει διερεύνηση σε βάθος. Οπωσδήποτε να δοθούν πλήρεις απαντήσεις για όλα αυτά τα ζητήματα. Ως ΚΚΕ δεν θα το αφήσουμε έτσι το ζήτημα».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: