Κωνσταντοπούλου: Με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να παραλύσει η δημοκρατική λειτουργία – Την Κυριακή η Διάσκεψη των Προέδρων

Κωνσταντοπούλου: Με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να παραλύσει η  δημοκρατική λειτουργία   Την Κυριακή η Διάσκεψη των Προέδρων

Με την παρουσία των εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας συνεδρίασε η Διάσκεψη των Προέδρων που είχε συγκαλέσει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού, του , του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής δεν παρέστησαν 

Η πρόεδρος της Βουλής σχολίασε σχετικά:  »Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να παραλύσει η κοινοβουλευτική και δημοκρατική λειτουργία».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της πρόσθεσε επίσης πως «κάτω από το μανδύα της εξουσίας κάποιοι κρύβουν το μαχαίρι. Μόνο θλίψη προκαλεί». Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε πως: «Λυπάμαι που δεν κυριάρχησε η γνώμη του Συνταγματολόγου και καθηγητή που έχει γράψει δυο πονήματα αλλά η γνώμη του βουλευτή της ΝΔ που ψήφισε δυο Μνημόνια». 

Τέλος επεσήμανε ότι η Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή μιας και δεν κατέστει εφικτή η προσέλευση των εκπροσώπων των υπολοίπων κομμάτων.

(φωτο αρχειο eurokinissi)

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: