Κόμπι Μπράιαντ: Θύμα εμμονικού stalker η μεγαλύτερη κόρη του

Η Ναταλία Μπράιαντ, η μεγαλύτερη κόρη του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ, κατέθεσε αίτηση για προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον ενός άνδρα που, όπως λέει, την παρακολουθεί στενά και της στέλνει επανειλημμένα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, η 19χρονη δήλωσε ότι ένας 32χρονος άνδρας ονόματι Ντουέιν Κεμπ την τρομοκρατεί και την κάνει να φοβάται για τη ζωή της, σύμφωνα με το TMZ.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής», είπε στο δικαστήριο, πριν προσθέσει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Κεμπ.

Η Μπράιαντ κατηγόρησε τον Κεμπ ότι της στέλνει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Δεκέμβριο του 2020 «σαν να είχαμε ρομαντική σχέση ή σαν να ήθελε να ξεκινήσει μια σχέση», όπως δείχνουν τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Fox.

Τα δικαστικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι ο Κεμπ έστειλε στην Μπράιαντ μια σειρά από ανεπιθύμητα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας του εκλιπόντος πατέρα της με την υπόλοιπη οικογένεια.

View this post on Instagram

A post shared by n a t a l i a (@nataliabryant)

«Ευγνώμων που σε γέννησε, ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε και εμείς έναν… ‘Kobe’», έγραψε ο Kemp στομήνυμα.

Η Μπράιαντ είπε επίσης ότι έλαβε ένα άλλο μήνυμα από εκείνον τον Οκτώβριο του 2022 το οποίο έγραφε: «Σ’ αγαπώ και λυπάμαι. Μπορούμε να μιλήσουμε και να ξαναγίνουμε φίλοι;».

Τα δικαστικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι ο Κεμπ προσπάθησε να βρει την Μπράιαντ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Ο Κεμπ περιγράφεται ως «λάτρης των όπλων» και «έχει συλληφθεί για πλημμελήματα που αφορούν πυροβόλο όπλο». Έχει συλληφθεί τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Ο Κεμπ θα πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον 200 μέτρα μακριά της, καθώς και από την κατοικία της, τον χώρο εργασίας της, το πανεπιστήμιό της και το όχημά της.

Η Ναταλία είναι η μεγαλύτερη κόρη της Βανέσα και του Κόμπι Μπράιαντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2001. Το ζευγάρι έχει ακόμα τρεις κόρες την Μπιάνκα, την Κάπρι και την Γιάννα.

Ο θρύλος των Lakers και η 13χρονη Γιάννα ήταν μεταξύ των εννέα νεκρών σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια τον Ιανουάριο του 2020. Ο Κόμπι ήταν μόνη 41 ετών.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: