Κίνηση στους δρόμους: Χωρίς μποτιλιάρισμα τώρα ο Κηφισός – Ποια διαδρομή να αποφύγετε – Δείτε χάρτη

Κίνηση στην Αθήνα: Πού θα συναντήσετε μποτιλιάρισμα τώρα — Live εικόνα

Μποτιλιάρισμα και αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, πρωί Τρίτης, ώρα 10:00, σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Το χαοτικό πρωινό μποτιλιάρισμα επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων στο ύψος του Κηφισού, με την κίνηση να έχει ομαλοποιηθεί. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα, πρωί Τρίτης, ώρα 09:20 στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών — Λαμίας, στο ύψος του Κηφισού.

Κίνηση , ωστόσο καταγράφεται ακόμα στο καθοδικό ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην εθνική οδό  Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά και επί της Πέτρου Ράλλη.

Κίνηση επίσης, θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα. 

Χαμηλές ταχύτητες εντοπίζονται και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ανοδικό  ρεύμα, από Χίλτον.

Αυξημένη η κίνηση και επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ανοδικό ρεύμα. 

Μποτιλιάρισμα  με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος.



LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα μέσω του χάρτη της Google


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: