Κίνα: Επιτέθηκε στον σύζυγό της με μπαλτά επειδή δεν την ικανοποιούσε σeξουαλικά

Ο Λιού είναι ένας οδηγός ταξί από την Κίνα, ο οποίος δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα και το βράδυ γυρνά εξαντλημένος στο σπίτι του.

Αυτό το γεγονός του δημιούργησε ένα αναπάντεχο πρόβλημα, καθώς η σύζυγός του δεν δέχεται πως ο άνδρας της δεν την ικανοποιεί σeξουαλικά λόγω της κούρασής του.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η 54χρονη Ζανγκ τον απείλησε πως θα τον… ευνουχίσει εάν δεν κάνουν σeξ. «Μου είπε “Αν δεν με ικανοποιήσεις απόψε θα είσαι νεκρός αύριο το πρωί”. Εγώ όμως ήμουν άυπνος για μέρες. Που θα έβρισκα την ενέργεια;», εξομολογήθηκε.

Όταν ο Λιου αρνήθηκε στη γυναίκα του για δεύτερη φορά να κάνουν σeξ, εκείνη πήρε έναν μπαλτά και τον τραυμάτισε σοβαρά στον… ανδρισμό του, προλαβαίνοντάς την στο τσακ από το να το κόψει εξ ολοκλήρου.

Ο άτυχος άνδρας έχει πλέον μία βαθιά γρατζουνιά στην αριστερή πλευρά των γεννητικών του οργάνων, ενώ ισχυρίζεται πως την επίμαχη νύχτα η γυναίκα του δεν του έδωσε σημασία και κάλεσε μόνος του το ασθενοφόρο, ενώ δεν τον επισκέφτηκε ούτε στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά της, η Ζανγκ ισχυρίζεται πως δεν έχει σeξουαλική ζωή με τον σύζυγό της γιατί εκείνος την απατά. Ο Λιου όμως το αρνείται και ισχυρίζεται πως τα σeξουαλικά προβλήματα οφείλονται στο γεγονός ότι δουλεύει πολλές ώρες.

«Έχει εξωσυζυγική σχέση. Είχε πολλές γυναίκες. Δεν έρχεται σπίτι. Έχω αποδείξεις και γι αυτό του επιτέθηκα. Είμαι εξοργισμένη. Κλαίω κάθε μέρα. Του είπα να πάρουμε διαζύγιο αλλά δεν δέχεται. Μου έχει πει πως δεν μπορει να βασιστεί σε καμία άλλη γυναίκα και γι αυτό δεν θέλει να χωρίσουμε», λέει η Ζανγκ.

 

viral

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: