Κικίλιας: Όμηρος των κ. Καμμένου και Κουρουμπλή ο Πρωθυπουργός

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, επισήμανε πως «η εικόνα του υπουργού Εθνικής Αμύνης να πετάει τις μπίλιες στη ρουλέτα είναι αποκρουστική, ιδιαίτερα σε μια εποχή που χειμάζεται η ελληνική κοινωνία και βιώνει μια άνευ ορίων οικονομική και κοινωνική κρίση».

«Προκαλεί αλγεινή εντύπωση μετά τις αποκαλύψεις που είδαμε περί Jaguar, αγορών και καζίνο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν έχει εμφανιστεί να δώσει απαντήσεις, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα βλέπουμε απαντήσεις μέσω Twitter, ή μέσω τρίτων, που τελικά ο κύριος υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ τις αποδίδει στα παιδιά του, στην οικογένειά του» δήλωσε ο κ. Κικίλιας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή βγαίνει και απαντάει με δελτίο τύπου η σύζυγός του κι αναρωτιόμαστε, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται να λειτουργήσει η συγκυβέρνηση;»

Συνεχίζοντας την κριτική του, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως οι κυβερνώντες έχουν μια υποκριτική στάση απέναντι στην ελληνική κοινωνία που τους ψήφισε και τους έκανε κυβέρνηση. «Αυτά είναι τα νέα ήθη και έθιμα που ευαγγελίζονταν; Με αυτές τις μαύρες πρακτικές θα φέρουν το τέλος της μεταπολίτευσης που επαγγέλλονταν;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου και του κ. Κουρουμπλή».

Ο ίδιος, μάλιστα, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «ανίκανο και ανήμπορο» να βάλει τάξη σε μια κυβέρνηση που «ψυχορραγεί».

Όσο για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Κικίλιας είπε ότι «για τη Ν.Δ. είναι μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα να αποκαλύπτεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε τηλεφωνικές συνακροάσεις με ένα βαρυποινίτη, καταδικασμένο για ναρκωτικά κρατούμενο» ζητώντας να υπάρξει απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει συναλλαγή, διαπλοκή ή συμπλέοντα συμφέροντα.

Αναφερόμενος στην οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό επανέλαβε πως «ο Πρωθυπουργός είναι απών και κρύβεται» και πως είναι «άβουλος στο να πάρει αποφάσεις».

«Θα έρθει ο κ. Τσίπρας στην Βουλή να μιλήσει και να υποστηρίξει τον υπουργό του; Θα υπερασπιστεί τον κ. Κουρουμπλή; Όλα όσα έχουν γίνει με την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό είναι καλώς καμωμένα; Ο κ. Καμμένος θεωρείται ότι λειτουργεί κανονικά και δεν τίθεται κανένα θέμα για την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα;» διερωτήθηκε.

Και κατέληξε: «Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα θα είχαν αποπεμφθεί και οι δύο».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: