Κικίλιας: Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων για τα ψέματα του Τσίπρα

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, δήλωσε πως «ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα. Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων για τα ψέματά του», τονίζοντας πως «το νέο μεγάλο παραμύθι είναι πως θα μας βγάλει από τα Μνημόνια».

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρας πως «λέει ψέματα αφού έχει συμφωνήσει σκληρά μέτρα μετά το 2018». «Έχει ήδη δεχτεί και φέρνει 4ο Μνημόνιο με υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια και χωρίς χρηματοδότηση. Δεν έχει πάρει τίποτα για το χρέος, γιατί στα μάτια των εταίρων μας είναι αναξιόπιστος και ούτε αυτό που έχει προσυμφωνηθεί δεν του δίνουν», υπογράμμισε.

«Του ζητούσαν λέει 42 φορές πάνω τα μέτρα που παίρνει τώρα: 3,6 δισ. μέτρα που φέρνει επί 42 φορές =151,2 δισ. μέτρα. Η επιστήμη και οι Έλληνες σηκώνουν τα χέρια ψηλά! Ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, οι Έλληνες είναι οργισμένοι «γιατί έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν θα έδινε για την καρέκλα», ενώ στη συνέχεια είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέτει στους Έλληνες μια άλλη πρόταση, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, ενώνοντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.

«Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα με ένα πρόγραμμα μείωσης της φορολογίας, μείωσης των δαπανών του κράτους, επενδύσεων, νέων θέσεων εργασίας και στήριξης των αδυνάμων. Η αλήθεια θα κερδίσει το ψέμα. Οι Έλληνες θα ανταμειφθούν για τους κόπους τους. Η χώρα θα τα καταφέρει. Η ελληνική κοινωνία το αξίζει και το μπορεί. Πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι ικανή και αναγκαία συνθήκη, είναι να φύγει η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», κατέληξε.

politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: