Κέτσαπ σπτιτική !!!

Σπιτική πολύ νόστιμη κέτσαπ από τα χεράκια μας !!!

Υλικά
Ντομάτες
2 κρεμμύδια μεγάλα
πιπεριές Φλωρίνης
αλάτι
ζάχαρη
ελαιόλαδο

Κόβω τις ντομάτες τις περνάω στο μούλτι και  μετά με το ραβδομπλέντερ δυο κρεμμύδια μεγάλα τις πιπεριές Φλωρίνης ανάλογο αλάτι και μπόλικη ζάχαρη ανάλογα με την ποσότητα.
Τα βράζω καλά ώσπου να φύγουν όλα τα υγρά.
 Στο τέλος βάζω και το  λάδι και το αφήνω να βράσει για λίγο .
Οπως είναι ζεστή η ντομάτα την βάζω στα μπουκαλάκια  κι όταν κρυώσει κλείνω κι έχουμε σπιτική κέτσαπ .
Διατηρείτε στο ψυγείο.

*Αν θέλουμε και μας αρέσει ρίχνουμε στο τέλος πριν την βάλουμε στα μπουκάλια λίγη ρίγανη ή δυόσμο ή βασιλικό για άρωμα.

Μαρια Γλιτζου«ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: