«Καθάρισε» η Γαλλία, 3-1 την Ιταλία


Η Γαλλία επικράτησε 3-1 της Ιταλίας στο Μπάρι σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την «σκουάντρα ατζούρα» που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Τζανπιέρο Βεντούρα στον πάγκο της.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν προηγήθηκε στο 17′ με τον Μαρσιάλ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά μετά με τον Πελέ. Στο 28’ ο Ζιρού σημείωσε το 2-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81′ ο Πογκμπά. Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια ο 17χρονος Τζίτζιο Ντοναρούμα της Μίλαν, που έγινε ο νεαρότερος τερματοφύλακας που κάνει ντεμπούτο με την Ιταλία.

Σε άλλο φιλικό η Ισπανία του Χουλέν Λοπετέγκι επικράτησε 2-0 του Βελγίου που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Τα δύο γκολ των «φούριας ρόχας» σημείωσε ο Νταβίντ Σίλβα σκοράροντας στο 34’ με πλασέ και στο 62’ με πέναλτι.

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Γιβραλτάρ. Ο Νάνι άνοιξε το σκορ στο 27′ και στο 55’ σημείωσε το 2-0. Στο 73΄ο Ζοάο Κανσέλο πέτυχε το 3-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπερνάρντο Σίλβα σκόραρε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 79’ ο Πέπε.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: