Καταζητούμενοι και φυγόποινοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εκκρεμούσε σε βάρος ενός 56χρονου Ρώσου που αποβιβάστηκε από επιβατηγό αεροπλάνο στον αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου

Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εκκρεμούσε σε βάρος ενός 56χρονου Ρώσου που αποβιβάστηκε από επιβατηγό αεροπλάνο στον αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου το βρήκαν καταχωρημένο στις λίστες τους και τον συνέλαβαν.

Το ένταλμα είχε εκδοθεί από τις αρχές της Ουκρανίας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει στη χώρα ο 56χρονος από το 2006 έως το 2008. Ο αλλοδαπός κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, που θα αποφασίσει την έκδοσή του στη χώρα η οποία τον αναζητά.

*** Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί από τις αρχές του Βελγίου σε βάρος ενός 49χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. 

*** Μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen εκκρεμούσε σε βάρος ενός 32χρονου Αλβανού που συνελήφθη στο Ράγιο Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ενώ είχε περάσει παράνομα στη χώρα. Μάλιστα, ήταν και φυγόποινος, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του και καταδικαστική απόφαση του Α΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης 14 μηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση κατ’ εξακολούθηση. 

*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης 22 μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 44χρονου που συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών. 

*** Ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ για παράβαση του νόμου περί επιταγών εκκρεμούσε βάσει απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων σε βάρος ενός 60χρονου φυγόποινου που συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: