Καταγγελία για ξυλοδαρμών εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου από ντελιβεράδες

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα με αυτήν, δύο ντελιβεράδες ξυλοκόπησαν δύο εργαζόμενους του ιδρύματος, οι οποίοι -σύμφωνα με την ανακοίνωση- διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο και είναι «σοβαρά τραυματισμένοι».

Βάσει των όσων μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο ντελιβεράδων εντός του νοσοκομείου, γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων, «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια, αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί».

Στη συνέχεια, όπως τονίζεται «έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου, που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν».

Όπως σημειώνεται, το Δρομοκαΐτειο διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια «για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς». Έχουν γίνει «τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων».

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: